torsdag 21 februari 2013

Sexuella trakasserier mot män

Har ni hört det "senaste" inom bloggvärlden? Dessie gick fram till Cimon Lundberg och kysste honom, sa förolämpande ord om hans sexualitet och försvarar sig nu med "det var en kompispuss" och "han kysste tillbaka så det  var ok" och "herregu lite skämt får man väl ta eller"

Det här är inte ok. Lika lite som det är ok för en kille att gå fram och hångla upp en tjej helt random och sen fälla en kommentar om läggning, så är dethär inte ok. Alla killar vill inte hångla med alla tjejer. I synnerhet inte de killar som inte ens tänder på brudar. Det är ingens allmänna rätt att kyssa nån bara frö man hört att hen kysser sina kompisar. Jeeez.

Vill att alla tar en minut och tänker på detta, samt tänker över sina synder. Samtidigt kan jag inte hjälpa att tycka att det var lite "bra" att detta hände "kända" personer så anledning finns att ta upp detta. Nog för det inte var en våldtäkt mot en man, men nog var det sexuella trakasserier, alltid. Hoppas Dessie tänker över sina synder och slutar hitta på lame förklaringar, för jag tror faktiskt inte det finns några ok förklaringar i detta fall. Enda hon kan göra är att inse att det var fel, be Cimon om ursäkt och typ, skriva i sin blogg att det är FEL att kyssa folk utan deras medgivande. Så inte några galna barn med dessie som förebild börjar våldpussa folk hej vilt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar