lördag 27 oktober 2012

Ricinoljan och ocm

Börjar bli lite torr runt ögonen. Ricinoljan smetar av sig och torkar ut huden, men vet inte om det bara är placebo men fransarna känns längre?

Har ju börjat med ocm också, och shit. Man tror inte att en olja kan vara så uttorkande som ricinoljan faktiskt är! Hittills har porerna i t-zonen blivit mindre, men huden har börjat flaga också. Såfår vara lite mer noga med att smörja in. Använder raps och kokosolja till det! Kokosolja är för övrigt typ världens bästa olja. Luktar gott, smakar gott, går att använda till typ allt. Håret, huden, deo (ja, om man inte har så kraftig svettning, typ smörj med en miniklick när man duschat och ska lägga sig, sen på morgonen funkar deon ännu bättre och huden under armarna blir inte så torr och det här kan vara den längsta parantesen som skrivits i min blogg), äta, svampdödande... Den kallpressade från kung markatta. Fyrkantiga silverpaketet i kyldisken är skit.

Än så länge är jag nöjd med ricinolja och ocm, men kanske för tidigt att uttala sig om det. Såatte... Ni får kika tillbaka om nån vecka eller två ang ocm. Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar