tisdag 14 maj 2013

Hästmänniskor

Jag har börjat hänga lite på dayviews. inte varit där sedan bilddagbokstiden, det var ett tag sen! Nytt är att det finns grupper. Man kan alltså ladda upp en bild i en grupp och på så sätt visa den för alla medlemmar i gruppen. coolt och bra sätt att på så sätt skapa "forum" för en viss sorts bilder! Har börjat hänga lite i två hästgrupper och det är... speciellt. Tänk alla experter samlade på ett och samma ställe. samt, ovan nämnda experter ställer frågor till andra experter. det bästa med att vara en expert och ställa en fråga är att man inte behöver bry sig omsvaren! Jag menar, som den expert man är, vet man ju redan bäst och behöver inte ta till sig av de andra experteras expertis!

Det här upplever jag som väldigt frustrerande. Någon ställer en fråga med en halvtaskigt formulerad  tankegång efter på hur de själva kan tro att allt ligger till, men ställer sedan frågan "eller vad tror ni?" Då kan man luras att tro att bilduppladdaren faktiskt vill ha svar på fråan. Men låt er inte luras! Det enda den vill ha är medhåll. Att tex tipsa om att ringa och prata med enveterinär nrä ens häst faller ur hull mystiskt och drastiskt på två veckor, det är helt befängt. att däremot säga "hihi hon är nog bara depremerad och vill äta gräs :))))" DET är mycket välkommet!

sedan gnäller hästmänniskor mycket om alla elaka kommentarer. Visst. Hästmänniskor kan vara elaka och leta fel IN ABSURDUM. men någonstans känner jag att om man laddar upp en bild med tillhörande bildtext som mycket väl kan platsa i sm för att ha fel, så får man typ.. stå ut med en kommentar. FRÅGAR man efter 1500 personers åsikt kan man ju inte gärna bli arg när några av dem lämnar sin, ytterst objektiva åsikt. Man har liksom inga belägg för det, så länge det inte är rena påhopp.

min slutsats med detta flummiga inlägg: Vill du inte ha svar på frågor ur andra människors synvinklar, fråga inte på öppna forum. Vill du bara ha jättemycket likes och medhåll, lägg upp ett fint citat på instagram och tagga det med en miljard sjuhundra taggar. men ställ inga frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar